Justițiarul de Berceni pornește o nouă bătălie: se războiește acum cu bucățoaiele de borduri cu care oamenii își „rezervă” trotuare

26 mai 2022
428 afișări
Justițiarul de Berceni pornește o nouă bătălie: se războiește acum cu bucățoaiele de borduri cu care oamenii își „rezervă
Justițiarul de Berceni pornește o nouă bătălie se războiește acum cu bucățoaiele de borduri cu care oamenii își „rezervă trotuare | Sursă foto: Captura Facebook-Justițiarul de Berceni

Justițiarul de Berceni continuă lupta cu oamenii ce blochează trotuarele cu diverse obiecte, fie din dorința de a ține „locul de parcare” ocupa, fie pentru a se asigura că nimeni nu va parca în dreptul porții lor.

De la bidonașe, la bucățoaie de borduri. O nouă luptă pentru Justițiarul de Berceni

Alexandru Constandachi a povestit cum, în urma unei sesizări făcute de o persoană, locuitor al Sectorului 4, a mers pe o stradă aflată în Apărătorii Patriei.

Aici, Justițiarul de Berceni a descoperit că trotuarul era complet blocat de patru borduri care păreau să fie cimentate de asfalt. Cu toate că pietrele nu erau cimentate, cântăreau circa 50 de kilograme fiecare.

Din cauza greutății bordurilor, Alexandru nu a avut cum să le ia de pe trotuar. Astfel că, tânărul justițiar a decis să facă poze la fața locului, poze pe care să le trimită primăriei și celor de la ADP.

Cu toate astea, Justițiarul de Berceni a mutat pietrele din drum și le-a așezat lângă gardul persoanei ce a decis să își „rezerve” trotuarul.

Nu m-am putut abține și le-am mutat eu. (…) Le-am pus mai lângă gard.

Aș fi vrut să vorbesc cu dânsul, dar nu este acasă, a povestit Alexandru Constandachi în clipul respectiv.

Justițiarul de Berceni pornește o nouă bătălie se războiește acum cu bucățoaiele de borduri cu care oamenii își „rezervă trotuare | Sursă foto: Captură Facebook-Justițiarul de Berceni
Justițiarul de Berceni pornește o nouă bătălie: se războiește acum cu bucățoaiele de borduri cu care oamenii își „rezervă trotuare | Sursă foto: Captură Facebook-Justițiarul de Berceni

Două vizite într-o singură zi

În același clip, postat pe YouTube, Justițiarul de Berceni a mers și la o altă adresa din Sectorul 4. Aici, doi bătrâni puseseră plase pline de pietre și un con de trafic pe marginea drumului, legate de niște tije de metal.

Acestea erau folosite pentru a-i împiedica pe șoferi să parcheze mașinile în fața casei lor. Cu această ocazie, Alexandru s-a oferit chiar să le aducă un semn pe care sa-l pună la poartă, astfel încât să nu mai fie lăsate mașini acolo.

Pentru a se asigura că situația nu se va mai repeta și că nimeni nu se va accidenta din cauza obiectelor de pe marginea drumului, Justițiarul de Berceni a decis să le ia de pe stradă.

Cookies