Justițiarul de Berceni în patrulă de noapte pe „Aleea violatorilor” din Parcul Titan. Ce se întâmplă în locul din București de care e bine să te ferești

07 sept. 2022
6171 Afișari
Justițiarul de Berceni în patrulă de noapte pe „Aleea violatorilor” din Parcul Titan. Ce se întâmplă în locul din București de care e bine să te ferești
Justițiarul de Berceni în patrulă de noapte pe „Aleea violatorilor” din Parcul Titan. Ce se întâmplă în locul din București de care e bine să te ferești. Sursa foto: Captură/ YouTube/ Justitiarul de Berceni

Justițiarul de Berceni și echipa lui au pornit în patrulă de noapte pe „Aleea violatorilor” din Parcul Titan. Zona este una periculoasă, iar femeilor li se recomandă să nu o frecventeze. Ce au descoperit tinerii la finalul acestei aventuri.

Justițiarul de Berceni în patrulă de noapte pe „Aleea violatorilor” din Parcul Titan

Justițiarul de Berceni și-a propus să încerce un nou tip de content și a pornit în aventuri prin locuri periculoase pentru femei. În primul episod din această serie, Alex s-a dus împreună cu echipa sa într-o zonă rău famată din Sectorul 3.

Mai exact, Justițiarul a mers în patrulă de noapte pe „Aleea violatorilor” din Parcul Titan. O alee care este periculoasă chiar și în toiul zilei pentru fetele neînsoțite.

„În Parcul Titan există o zonă ce a devenit cunoscută pentru agresiunile s*xuale, iar fetelor le este recomandat să nu o frecventeze, căci există mulți dubioși”, scrie Justițiarul de Berceni pe contul de YouTube.

Alexandru împreună cu echipa lui și-au propus să patruleze această zonă, ori de câte ori au ocazia:

„cu puțin noroc, să prindem pe acești indivizi.”

La un moment dat, cameramanul a observat mișcare în depărtare, însă nu au reperat niciun individ și echipa și-a continuat drumul pe aleea întunecată.

Finalul acestei aventuri

După ce au patrulat, tinerii nu au prins niciun prădător sexual, ci au găsit 3 arici.

„N-am găsit nimic din păcate, doar 3 arici. Poate data viitoare. Ca de obicei, aveți grijă de voi și stați departe de prădători”, spune Justițiarul de Berceni.

La scurt timp, aceștia au fost opriți de poliție și le-au fost cerute actele la control, iar cel mai tânăr dintre agenți i-a spus colegului său: „vezi că sunt cunoscuți”.

Justițiarul de Berceni le-a povestit oamenilor legii că ei vânează agresori sexuali și au început să povestească.

Însă, aventura a continuat în drumul spre casă:

„În drum spre casă, am văzut câțiva indivizi ce fugeau cu umbrele și scaune. Am reușit să oprim pe unul dintre ei și să anunțăm Poliția.

În urma verificărilor, s-a descoperit că indivizii furaseră de la una dintre terase de 3 ori în ultima săptămână.”

Cookies