Justițiarul de Berceni îl dă în vileag pe „bunicuțul” care seduce minore din București. După ce a agățat copile, a fost agățat de polițiști

21 iun. 2022
2180 Afișari
Justițiarul de Berceni îl dă în vileag pe
Justițiarul de Berceni îl dă în vileag pe "bunicuțul" care seduce minore din București. După ce a agățat copile, a fost agățat de polițiști | Sursă foto: Captură YouTube

Justițiarul de Berceni continuă să vâneze bărbații din București care vor să se întâlnească cu minore din oraș. Alexandru Constandachi și-a dat o nouă întâlnire cu un posibil pedofil, demn de titlul de bunic și a oferit câteva detalii pentru b365.ro.

Un alt posibil pedofil prins de Justițiarul de Berceni

În data de 20 iunie 2022, Justițiarul de Berceni și-a dat întâlnire cu un bărbat în vârstă de 52 de ani, posibil pedofil, pretinzând că este o fată minoră. Întâlnirea a avut loc la Auchan Titan, în Sectorul 3.

Bunicul avea impresia că urma să se întâlnească cu o fată minoră, în vârstă de doar 13 ani, în condițiile în care a vorbit cu ea anterior pe rețelele de socializare. Pentru a ademeni minorele, pedofilul se folosea de două conturi de Facebook, pe unul dintre ele având un nume fals.

Alexandru Constandachi a declarat pentru b365.ro că bărbatul îi spunea „minorei” că își dorește să o învețe diferite tehnici de natură sexuală.

Bărbatul a fost dus la secția de poliție

Alexandru a chemat poliția la locul respectiv pentru a-l ridica pe bărbat. Pedofilul nu a scăpat doar cu o mustrare, ci a fost luat de polițiști și dus la secție.

Când a ajuns la secție, bărbatul în vârsta de 52 de ani a fost amprentat, iar telefonul lui a fost controlat de către agenții de poliție.

Înregistrarea video a momentului va fi postată zilele următoare pe conturile de YouTube și de Facebook ale Justițiarului de Berceni.

Nu este prima dată când Justițiarul de Berceni se întâlnește cu un posibil pedofil pe care îl dă pe mâna poliției. O altă întâlnire de acest gen a avut loc în luna mai, când a organizat un flagrant.

Alexandru s-a întâlnit cu un bărbat care împărțea bilețele cu numărul său de telefon prin oraș. Respectivul, care avea vârsta de 45+, pretindea că are 25 de ani și își dădea întâlniri cu fete minore de 13, 14 ani.

Ca și în cazul bărbatului de seara trecută, și acesta a fost dat pe mâna polițiștilor și a fost dus la secție.

Cookies