Justițiarul de Berceni a pornit războiul cu bidoanele. Știți voi, bidoanele cu care oamenii își „rezervă” locuri de parcare prin București

19 mai 2022
6453 afișări
Justițiarul de Berceni a pornit războiul cu bidoanele. Știți voi, bidoanele cu care oamenii își
Justițiarul de Berceni a pornit războiul cu bidoanele. Știți voi, bidoanele cu care oamenii își "rezervă" locuri de parcare prin București. Sursa: Captură YouTube/ Justitiarul de Berceni

Războiul cu bidoanele, pornit de Justițiarul de Berceni. Tânărul eliberează domeniul public de bidoanele și jaloanele care „rezervă” și păzesc locurile de parcare, în mod ilegal.

Justițiarul de Berceni a pornit războiul cu bidoanele

Alexandru Constandachi a povestit cum, în urmă cu doar câteva săptămâni și-a parcat mașina pe domeniul public, fără să blocheze accesul în curtea unui cetățean, dar cel din urmă s-a supărat (pentru că acolo își parca el autovehiculul) și a decis să-l blocheze pe Justițiarul de Berceni.

„Efectiv…nu m-a mai lăsat să ies”, declă Justițiarul într-un vlog postat pe YouTube.

Alexandru spune că a bătut la poarta omului și l-a rugat frumos să mute mașina, astfel încât să reușească să iasă din parcare. Bărbatul nu a vrut de niciun chip, iar Justițiarul de Berceni a cerut ajutorul Brigăzii Rutiere București. Polițiștii au venit la distanță de o oră.

Știți voi, bidoanele cu care oamenii își „rezervă” locuri de parcare prin București

La ceva timp de la pățanie, Alexandru s-a reîntors în zona respectivă și a descoperit bidoanele care păzeau și ocupau locul de parcare.

„Aici parcasem eu o dată și domnul s-a supărat că am parcat în fața porții lui și m-a blocat. Acum văd că și-a pus bidonașe. Plăcerea mea! BIDONAȘELE.”, povestește Justițiarul de Berceni.

În secundele următoare, justițiarul a luat bidoanele și a plecat, dar înainte i-a mulțumit respectivului cetățean care a ales să-și rezerve locul de parcare în acest mod.

Săptămâna aceasta, Alexandru Constandachi a venit cu un update, în legătură cu aceeași persoană care pune stăpânire pe locurile de parcare cu 2 bidoane legate între ele cu o sârmă.

Justițiarul spune că este o dovadă de nesimțire, asta pentru că bucureșteanul are loc în garaj pentru mașină, dar niciodată nu o parchează acolo. Pe deasupra, are chiar 2 mașini. Una dintre mașini se afla parcată în fața porții total nepotrivit, iar pentru cealaltă…bidoanele păzeau locul.

Războiul bidoanelor. Sursa foto: Captură YouTube/ Justitiarul De Berceni
Războiul bidoanelor. Sursa foto: Captură YouTube/ Justitiarul De Berceni

„Acum are din nou bidoane și i le luăm”, povestește Alexandru în timpul în care realizează acțiunea.

Justițiarul de Berceni își încheie vlogul într-un mod încurajator pentru bucureștenii care vor să-i urmeze exemplul:

„Nu susțineți nesimțirea! Implicați-vă. Furați bidoane și jaloane”, declară tânărul pe canalul de YouTube.

PS Tot timpul ni se pare că zărim un loc de parcare liber, iar în momentul în care ne apropiem…descoperim bidoane, jaloane, sticle…care păzesc locuri de parcare. Situația nu este în regulă. Mulțumim, Justițiarul de Berceni!

Cookies