Just Between Us / Secrete bine ascunse

de:
23 sept. 2011
1 Afișari
Just Between Us / Secrete bine ascunse

Secrete bine ascunse este o poveste contemporana imorala si indiscreta plasata in Zagreb, despre pasiuni erotice neinfranate care se infiltreaza sub imaginea stearsa si monotona a vietii burgheziei. Suntem martorii unor evenimente tinute secret, care lasa rani adanci in randul familiilor suspuse in mediul carora au loc acestea. Intalnim doi frati, nevestele si amantii lor, dar si copiii acestora, care nu stiu cine este adevaratul lor tata. Vietile duble si relatiile in paralel se contopesc intr-o poveste dulce-amara despre neobosita cautare a dragostei si fericirii, despre pasiunea care poate dura o vesnicie si consecintele teribile care apar, chiar si din intamplare, cand sfarsesti in alt pat.

Secrete bine ascunse a primit Premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul International de Film Karlovy Vary in 2010 si sapte Golden Arenas la Festivalul de Film de la Pula (Croatia) Filmul a primit Grand Golden Arena pentru cel mai bun film si Golden Arena, cea mai buna cinematografie pentru Slobodan Trninic, cea mai buna muzica pentru Alfi Kabiljo si Alan Bjelinski, cea mai bun production design pentru Ivo Husnjak, si cel mai bun sunet pentru Srdjan Krupjel.

De asemenea, filmul a mai primit si premiul FEDEORA (Federation of film Critics of Europe and the Mediterranean) pentru cel mai bun film.

Premiul Europa Cinemas Label la Festivalul International de Film Karlovy Vary in 2010

Regia: Rajko Grlic

Ţara: Croaţia, Serbia, Slovenia 2010

Cu: Miki Manojlovic, Bojan Navojec, Natasa Dorcic, Daria Lorenci, Ksenija Marinkovic

Miki Manojlovic este recunoscut la nivel internaţional datorită numeroaselor roluri din filmele lui Emir Kusturica „Tata în călătorie de serviciu”, „Underground”, „Pisica albă, pisica neagră”… şi mai recent în „Largo Winch”.

Durata: 1h 29 min

Cookies