ARHIVA B365

Jurnalistul Mircea Marian, ÎNJURAT şi LOVIT pe stradă de un bărbat

În faţa celor doi poliţişti, care asistau pasiv, agresorul, care a susţinut că acţionează în calitate de revoluţionar care şi-a dat sângele pentru ţară, i-a spus jurnalistului Mircea Marian că este „vândut jidanilor”.

„Am chemat poliția, care ne-a legitimat, mi-a transmis că nu poate face nimic și îmi recomandă să mă duc la secția de poliție să depun plângere. Polițiștii nu s-au legitimat și, când i-am întrebat dacă sunt martori la amenințări, s-au strâmbat și au zis un „da” cu jumătate de gură. Sunt în stare de șoc și uluit de pasivitatea cu care polițiștii veniți la fața locului au tratat acest incident. Individul putea să vină după mine, să-mi dea în cap, pentru că poliția urma să plece după ce ne-a legitimat”, a povestit Mircea Marian, pentru evz.ro.

Jurnalistul a depus și o plângere la Secția 14 Poliție, pe raza căreia își are domiciliul, el identificându-l pe agresor ca fiind Mihai Voicu.

„Are certificat de luptător la revoluție, s-a născut în 1952, la Buzău. O scurtă căutare pe Internet ne arată ce spune el că ar fi făcut la revoluție, dar în orice caz a apărut în scenă abia pe 22 decembrie”, ne-a declarat Mircea Marian.

Jurnalistul a mai precizat că nu e prima dată când acest personaj îl acostează pe stradă și îl agresează.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button