ARHIVA B365

Jurnaliștii Nașul TV și Hotnews s-au luat la bătaie. Poliția a intervenit

Incidentul, de fapt o bătaie în toată regula, a fost aplanată de sosirea Poliției pe care jurnaliștii de la HotNews au apelat-o la numărul de urgență 112.

„Ieri, pe la ora 17.30, s-a petrecut unul din momentele „tragi-comice” ale presei de astazi: toata redactia HOTNEWS a coborit din „ceruri” sa-l puna la punct pe unul din colegii de la NASUL TV, pe prietenul Mache, cameraman la Televiziunea Libera. Hotnews se afla in aceeasi cladire cu NASUL TV, ei la etajul 5, noi la parter.

Radu MoraruUn individ nou angajat la Hotnews a dat buzna peste colegul Mache care fuma o tigara si statea la taclale cu cel care pazeste institutiile de pe Calea Victoriei 21-23. Din greseala, colegul Mache l-a atins pe „noul star” al Hotnews cu tigara care l-a injurat de „vii si de morti”! Colegul Mache nu era in forma, tocmai ii murise tatal, Dumnezeu sa-l odihneasca!, si s-a iscat o imbrinceala din care „noua scula” de la Hotnews s-a ales cu ochelarii calcati in picioare! In busculada s-au impartit niste pumni, de ambele parti! Episod regretabil, pentru care imi cer scuze, in calitate de sef al lui Mache, bunul nostru cameraman!

La citeva minute de la incident, dovada ca „noua scula” de la Hotnews este un „implant” important, toata redactia Hotnews, in frunte cu deontologii Tapalaga si Pantazi, a coborit cu jugulara umflata ca sa ii administreze o „lectie” cameramanului Mache, chemind, evident, 3 politisti prin 112 sau cine stie prin ce apel de urgenta!

De pe margine au sarit toti colegii nostri. Turcescu era pe terasa Di Falco, ceilalti au iesit din studio, dar nu ca sa ii bata pe cei de la Hotnews ci sa-i calmeze pe deontologi!”, a povestit Radu Moraru, conform Nasul.tv.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button