Trei persoane rănite la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Jurnalistă rănită cu spray paralizant

de:
19 apr. 2015
1 Afișari
Trei persoane rănite la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Jurnalistă rănită cu spray paralizant

UPDATE: Oana Zăvoranu a decis ca funeraliile să fie amânate până marţi, din cauza evenimentelor neplăcute produse la cimitir.

„Voi muta marti inmormantarea, astfel incat acei oameni nefericiti, saraci cu duhul, sa imi lase gardurile in pace, sa nu mai puna pe copaci, jandarmi, sa nu mai huiduie, să nu mai scuipe. Sunt numai injuraturi acolo, coloane de politie. Au confundat o inmormantare cu un stadion”, a spus Oana Zăvoranu, conform rtv.net.

Trei persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in fata cimitirului „Eternitatea” din Bucuresti, unde va fi inmormantata Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu.

Una dintre victime a fost transportata de urgenta la spital, iar un jurnalist a fost atacat cu spray paralizant, informeaza Realitatea Tv.

Mai mult, o alta femeie s-a lovit la cap si a avut nevoie de ingrijiri medicale, informează ziare.com.

Sute de oameni s-au imbulzit sa participe la inmormantarea Marioarei Zavoranu, insa administratia cimitirului le-a interzis accesul. In consecinta, multi dintre ei au inceput sa tipe si sa se agite, pentru a-i convinge sa ii lase sa o vada pe mama vedetei de televiziune, cu toate ca nu au cunoscut-o niciodata.

La fata locului s-au deplasat si trei masini de Politie.

Marioara Zavoranu a murit, vineri dimineata, la varsta de 66 de ani, in spital. De doua zile ea era tinuta in viata de aparate.

Cookies