ARHIVA B365

Jurnalistul român Adrian Mihai NU a fost rănit în ATENTATELE de la PARIS

ATENTATE PARIS: 

UPDATE 12.19: MAE anunță, printr-un comunicat de presă, că jurnalistul Adrian Mihai NU a fost rănit:

Referitor la informaţia potrivit căreia cetăţeanul român Andrei Marian Mihai ar fi fost rănit în atacurile produse noaptea trecută în Paris, Ministerul Afacerilor Externe precizează că un reprezentant al instituţiei a reuşit să vorbească direct cu acesta. Cetăţeanul român a confirmat că nu s-a aflat în zona vizată de atacuri şi, în consecinţă, nu a fost rănit. De asemenea, acesta a confirmat că informaţiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane şi nu sunt veridice. Ministerul Afacerilor Externe depune în continuare toate eforturile pentru a verifica dacă printre victimele atacurilor din Franţa se află şi cetăţeni români.

Până la această ore nu există nicio informare în acest sens din partea autorităţilor franceze competente.

UPDATE 10.43 : O prietenă a tânărului spune că jurnalistul este bine și informațiile transmise de presă sunt eronate.

„Se pare ca jurnalistul Andrei Marian Mihai este bine si sanatos! Am reusit sa vorbesc cu el! Cineva i-a spart contul de facebook si a oferit informatii eronate presei! Nu stiu de ce si pentru ce s-ar juca cineva cu viata unui om! Fratilor nu va ganditi ca in presa din Franta si Romania se scrie despre el ca ar fi in coma indusa? Iar el este acasa, in pat. Cum e sa te trezesti si sa afli de la televizor ca esti aproape mort? Nu va ganditi la familia si apropiatii lui cand faceti glume de prost gust? Oameni rai si lipsiti de scrupule!”, a scris tanara. 

Andrei Marian Mihai, un jurnalist roman in varsta de 30 de ani, care lucreaza pentru France 24, ar fi fost ranit grav in atentatele de vineri seara de la Paris.

„Acest mesaj il scriu cu lacrimi de durere, pentru reporterul nostru drag si scump, Andrei Marian Mihai, ranit grav in atentatul din Franta. Multa sanatate Andrei, rezista, lupta, viata este frumoasa”, a scris un apropiat al tanarului pe Facebook, conform Hotnews.ro.

Potrivit informatiilor postate de apropiatii sai pe pagina de Facebook, Andrei Marian Mihai este internat in coma indusa.  

Ministerului roman al Afacerilor Externe anunta insa ca, pana la aceasta ora, nu exista nicio informare oficiala din partea autoritatilor franceze in acest sens.

„Ambasada României la Paris continuă activ demersurile legale pe lângă autorităţile franceze competente pentru a obţine informaţii suplimentare şi pentru a verifica dacă printre victimele atacurilor se află şi cetăţeni români. Ministerul Afacerilor Externe informează că, până la această oră, nu există nicio informare oficială din partea autorităţilor franceze în acest sens”, se spune în precizările MAE transmite sâmbătă dimineață printr-un comunicat de presă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button