Un cunoscut jurnalist român ar fi murit după ce avionul în care se afla s-a prăbușit în ocean

de:
11 feb. 2014
0 Afișari
Un cunoscut jurnalist român ar fi murit după ce avionul în care se afla s-a prăbușit în ocean

Update: Valurile oceanului au adus insa la mal cateva fragmente din avionul pilotat de acesta.

Biroul serifului din Martin County a confirmat, marti, ca au fost gasite trei fragmente mici din aparatul de zbor al lui Anderi Postelnicu, scrie wptv.com.

Un cunoscut jurnalist roman, dat disparut dupa ce a cazut in ocean cu avionul pe care il pilota

Anterior, autoritatile gasisera rucsacul lui Andrei, continand actele sale de identificare, si un bocanc.

Paza de coasta, patrula aeriana civila si seriful din Martin County continua cautarea pilotului de origine romana.

Jurnalistul Andrei Postelnicu este originar din Campulung Moldovenesc, dar a obţinut cetăţenie britanică. El pilota un avion ce a dispărut în Martin County încă de vineri.

Andrei Postelnicu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti contemporani, specializat în economie. El a scris pentru publicatii importante. A lucrat pentru Financial Times intre 2000 si 2006 si pentru Bloomberg intre 2006 si 2007. A fost editorialist la Evenimentul zilei si la Capital, corespondent in SUA pentru Realitatea TV si consilier al lui Mircea Geoană în perioada în care acesta a fost preşedinte al Senatului. În prezent, Andrei Postelnicu era vicepreşedinte asistent la Financial Institutions Research at Moody’s Investors Service. În trecut a fost director de cercetare la Campden Wealth, consultant independent şi colaborator la Foreign Policy Magazine, scrie romaniatv.net.

Paza de coastă este încă în căutarea epavei avionului, dispărut în timp ce se îndrepta dinspre Marathon spre Vero Beach. Şeriful din Martin County a declarat că pe plajă oamenii au găsit un bocanc şi un rucsac în care se afla permisul de pilot al lui Andrei Postelnicu. Cum până luni dimineaţă nu a mai apărut niciun indiciu despre Postelnicu, Patrula Aeriană Civilă va pleca în căutarea lui cu un sonar.

Cookies