ARHIVA B365

Juristul Armatei: Palmaresul Stelei aparţine CSA până în 2003. Becali poate păstra doar culorile

Doar culorile mai pot fi păstrate de formația patronată de Gigi Becali, potrivit spuselor lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua, adevărata deținătoare a mărcii, după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

„CSA nu a cedat niciodată patrimoniul! […] palmaresul aparţine CSA până în 2003. Rămâne de văzut cum vom proceda pentru perioada 2003-2015.”, susține acesta, citat de digisport.ro.

Armata amenință cu un nou proces, dacă liderul Ligii 1 va continua să folosească numele Steaua. Primul meci pe care trebuie să îl joace sub altă denumire este cel cu Rapid, programat duminică, în etapa a 17-a din Liga 1.

„Din motivarea Înaltei Curţi reiese că palmaresul a rămas la CSA Steaua, pentru că CSA nu a cedat niciodată patrimoniul. CSA deţine marca notorie înregistrată la OSIM. Sub această marcă de notorietate s-au câştigat Cupa Campionilor în 86 şi Supercupa Europei în 87, iar la alte sporturi s-au obţinut numeroase medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene. Palmaresul este în strânsă legătură cu marca notorie. Este fără tăgadă că palmaresul aparţine CSA până în 2003. Rămâne de văzut cum vom proceda pentru perioada 2003-2015. Cu restul de trofee vedem ce facem.”, a spus juristul Florin Talpan, potrivit Sportnews.ro.

„Actuala echipă de fotbal nu mai are voie să folosească nici măcar numele Steaua. Trebuiau să nu se mai numească Steaua din luna decembrie, când s-a dat dat decizia. Dacă nu vor renunţa la nume, vom deschide, probabil, alt proces.”, a mai precizat juristul CSA Steaua.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button