BAZAR

„Jurassic Experience”, luni, la Sala Palatului. Cât costă biletele

Timp de aproximativ doua ore, cei prezenti vor asista la o poveste fascinanta, cu periperitii si intamplari captivante pe taramul magic al celor mai puternice creaturi. Jurassic Experience va fi amplificat prin muzica si culoare la care se adauga decoruri, costume fascinante, dar si proiectii video si efecte speciale.

Gratie tehnologiei de ultima generatie, scena Salii Palatului va capata dimensiuni fictionale pentru a aduce la viata o lume misterioasa, dominata de brontozauri giganti, velociraptori, stegozauri, dar si de regele lor neincoronat, Tiranozaurus Rex.

Recomandari pentru spectatori:

accesul la spectacol al copiilor si adultilor se va face numai pe baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului).
spectacolul va incepe la ora 19:00, iar accesul publicului in sala se va face incepand cu ora 18:00;
fiecare spectator va ocupa locul specificat pe bilet;
spectatorii vor beneficia de o pauza de 15 minute;
minorii pot participa la eveniment doar insotiti de parinti sau de un adult tutore.
parintii care insotesc copiii sunt rugati sa isi cumpere bilet in aceeasi categorie de pret cu biletele copiilor, intrucat organizatorii nu isi pot asuma responsabilitatea pentru copiii lasati neinsotiti.

ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie, bagaje voluminoase sau alte lucruri de valoare.

Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua Eventim, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe www.eventim.ro. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

VIP – 170 lei

Cat. 1 – 130 lei

Cat. 2- 100 lei

Cat. 3 – 70 lei

Cat. 4 – 45 lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button