JUNIOR CHEF: S-au decis cei 12 finalişti. Cine intră în FINALA JUNIOR CHEF

de:
27 mai 2014
7 Afișari
JUNIOR CHEF: S-au decis cei 12 finalişti. Cine intră în FINALA JUNIOR CHEF

JUNIOR CHEF 2014: Cel mai mare punctaj a fost obţinut de Haidamac Ioana. Este urmată de Aly Bayloun, Popa Claudiu, Ivan Daria, Bosancu Nicolas, Manrico Pregnolato, Pop Rares, Andrei Geavela, Cristescu Nicoleta, Florian Maria, Maria Boaca şi Dinu Giulio. Cei 12 se pregătesc de marea finală Junior Chef, scrie romaniatv.net.  

JUNIOR CHEF 2014: Într-un decor de basm, conacul Manasia, semifinaliştii fac trei echipe şi se întrec în preparate originale, inspirate din bucătăria europeană – echipa Prinţesei Polonic, orientală – echipa lui Vizante, dar şi din bucătăria tradiţională – echipa lui Horia Vîrlan.

Cel mai mult „de furcă” au avut prichindeii cu jurata Next Star, Lora, care nu a putut gusta nici preparatul pe bază de iepure, nici pe cel de raţă:

„Am avut iepure acasă. Nu pot face asta! Nu pot nici măcar să mă gândesc. Prietenia mea cu aceste animale nu mă lasă să le pot mânca. Eu nu-mi mănânc prietenii” a glumit aceasta, stârnind hohotele de râs ale colegilor săi.

JUNIOR CHEF 2014: Maestrul Horia a completat imediat „Şi eu am avut porci şi i-am mâncat!”.

Micuţul Giulio, cel care a preparat felul pe bază de iepure a fost puţin dezamăgit că nu a reuşit să o convingă pe Lora să guste: „Şi eu am iepure acasă şi totuşi l-am gătit pe acesta!”.

JUNIOR CHEF 2014: În schimb, artista a savurat un preparat cu scoici Saint-Jacques, dar şi garniturile celor două preparate pe bază de iepure sau raţă.

Cookies