Jumbo Fan Zone: compania a înregistrat, la noi, cea mai mare cifră de afaceri din istorie. Și încă nu s-a deschis Jumbo Mall din Rahova, zis și „Marele Aspirator de Bani”😀

09 iul. 2024
6258 afișări
Jumbo Fan Zone: compania a înregistrat, la noi, cea mai mare cifră de afaceri din istorie. Și încă nu s-a deschis Jumbo Mall din Rahova, zis și
Jumbo Fan Zone: compania a înregistrat, la noi, cea mai mare cifră de afaceri din istorie. Și încă nu s-a deschis Jumbo Mall din Rahova, zis și "Marele Aspirator de Bani"😀Sursa foto: Facebook/Ești din Rahova dacă/Claudiu C.

Jumbo a înregistrat în România cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei și încă nu s-a deschis Jumbo Mall din București. Până la finalul anului urmează să se deschidă și acesta, în Liberty Center din cartierul Rahova.

Dacă se întâmplă să avem nevoie de ceva și decidem să mergem la Jumbo pentru a cumpăra acel ceva știm că intrăm dimineața și ieșim după-amiaza din magazin. Se tot adună lucruri de 5 lei, 7 lei, 10 lei, iar la final, la casă, ajungem să plătim 700 de lei, așa pe „nimic”.

Jumbo a înregistrat în România cea mai mare cifră de afaceri din istorie

De curând, Profit.ro a anunțat că Jumbo România și-a crescut vânzările, în luna aprilie, cu aproximativ 10% față de luna aprilie a anului trecut.

Pentru primul trimestru din 2024, retailerul grec înregistrează o creștere a vânzărilor cu aproximativ 12%, față de aceeași perioadă a anului 2023.

În 2023, Jumbo a încheiat anul 2023 cu 17 magazine în România, 53 în Grecia, 5 în Cipru și 10 în Bulgaria.

Încă puțin și se deschide Jumbo Mall din Rahova

Obiectivul companiei pentru 2024 este să deschidă trei noi magazine în țara noastră: unul este Jumbo Mall, ce urmează să fie deschis în Liberty Center din Sectorul 5 al Capitalei, un altul urmează să fie deschis în Timișoara și altul a fost deja deschis în Oradea.

În prima jumătate a anului 2023, compania a investit aproape 57 de milioane de euro în achiziția de terenuri și imobile în țara noastră, inclusiv pentru achiziția magazinului din Liberty Center.

Jumbo Mall București ar urma să se deschidă în noiembrie 2024 și este primul magazin deschis de greci într-un mall din România. Compania a cumpărat încă din 2023 spațiul, iar magazinul va fi la al doilea etaj al centrului comercial.

Magazinele Jumbo au o suprafață cuprinsă între 7.000 și 10.000 de metri pătrați.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies