ȘTIRI

Jumătate din oraşele din România rămân fără 50% din banii de la Guvern, susţine un europarlamentar

Într-un comunicat de presă transmis duminică Mediafax.ro, europarlamentarul Daniel Buda, co-preşedinte al PNL Cluj, susţine că Liviu Dragnea şi Victor Pontaau modificat legislaţia astfel încât mai mult de jumătate din comunele şi oraşele din România sunt condamnate la subdezvoltare şi trebuie ”să stea cu mâna întinsă la aceşti vătafi”.

Daniel Buda mai susţine că toate programele şi proiectele, inclusiv cele finanţate din fonduri europene, vor fi blocate din cauza lipsei cofinanţării, în condiţiile în care banii de la Guvern sunt cu peste 50 la sută mai puţini comparativ cu anul trecut.

„În aceste condiţii, voi sesiza Congresul Puterilor Locale şi Regionale de la Strasbourg, astfel încât, în urma dezbaterilor de aici, problemele din România să fie prinse în următorul raport de monitorizare a situaţiei din statele membre”, spune europarlamentarul.

Totodată, potrivit acestuia, şi Comisia Europeană va fi sesizată asupra „dezastrului provocat de către Liviu Dragnea” în administraţia publică locală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button