Procesul lui Bivolaru: scapă de acuzaţia de sex cu minori. Judecătorul a fost ameninţat

de:
14 iun. 2013
0 Afișari
Procesul lui Bivolaru: scapă de acuzaţia de sex cu minori. Judecătorul a fost ameninţat

Conform Romania Tv, scrisoarea este semnata Noi cei indignaţi şi conţine ameninţări la adresa judecătorului. Semnatarii îi transmit că, dacă îl va condamna pe Bivolaru, va fi dat afara din justitie, va fi distrus scrisoarea continand insa si amenintari la adresa integritatii fizice a acestuia. Judecatorul a declarat ca nu este prima amenintare pe care o primeste.

Bivolaru a fost arestat, în martie 2004, sub acuzaţia că a întreţinut relaţii şi perversiuni sexuale cu Mădălina Dumitru, folosindu-se de influenţa pe care o avea asupra acesteia, în calitate de profesor de yoga. Bivolaru a fost însă eliberat din arest după ce, la 1 aprilie 2004, Curtea de Apel Bucureşti a constatat că emiterea mandatului a fost făcută de o instanţă necompetentă.

Anchetatorii au stabilit că, în 2002 – martie 2004, acesta ar fi practicat în mod repetat acte cu caracter obscen faţă de minora Mădălina Dumitru. În perioada ianuarie-noiembrie 2000, precum şi în aprilie 2003, folosindu-se de calităţile de profesor yoga şi mentor spiritual, Bivolaru ar fi întreţinut acte sexuale cu alte două minore – Agness Arabella Mureşan şi Ilinca Simionescu.

Cookies