ARHIVA B365

Judecătoria Sectorului 4 evacuată. Un deținut s-a tăiat la gât și a amenințat că se sinucide

Un deţinut de la Penitenciarul Jilava, adus la proces la Judecătoria Sectorului 4, a scos un obiect tăios chiar în timpul şedinţei de judecată şi a ameninţat că se taie. Ulterior, bărbatul s-a rănit singur la gât, martorii spunând că pe cămaşa sa se puteau observa pete de sânge, anunță România TV. 

Bărbatul a spart un geam, iar apoi a stat așezat pe pervazul sălii de judecată, cu un ciob de 30 de centimetri în mână și a amenințat că se sinucide. După mai multe ore de negocieri, bărbatul s-a predat forțelor de ordine.  

Bărbatul, condamnat la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor a cerut să vorbească cu reprezentanții Asociației Accept, o organizație care se ocupă de drepturile minorităților. 

Bărbatul a spus că este nemulțumit de condițiile de detenție. Mai mult, el a declarat că a fost torturat pentru că este homosexual. 

Jandarmii au reuşit să evacueze sala fără ca altcineva să fie rănit şi l-au izolat pe bărbat. De asemenea, a fost apelat serviciul de urgenţă 112, mai multe ambulanţe fiind chemate la faţa locului.

Autorităţile vor demara o anchetă pentru a se stabili cum a reuşit să ajungă deţinutul să aibă asupra lui un obiect tăios şi, mai mult, să pătrundă cu el în tribunal.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button