Judecătoria Sector 4: Mihai Stoica poate fi eliberat condiționat. Decizia nu e definitivă

de:
04 ian. 2016
0 Afișari
Judecătoria Sector 4: Mihai Stoica poate fi eliberat condiționat. Decizia nu e definitivă

Instanţa a decis că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, admiţând astfel propunerea formulată de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a concluzionat că fostul manager al FC Steaua îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi.

Decizia Judecătoriei Sectorului 4 poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care va decide definitiv dacă Mihai Stoica poate pleca din penitenciar, informează mediafax.ro.

Mihai Stoica a fost dus din Penitenciarul Jilava la Judecătoria Sectorului 4 pentru a fi prezent la judecarea propunerii de eliberare condiţionată.

Cererea a ajuns la instanţă în 9 decembrie 2015, după ce Comisia de la Penitenciarul Jilava a constatat că fostul manager general al FC Steaua întruneşte condiţiile necesare pentru a fi eliberat condiţionat.

Judecătoria Sectorului 4 a luat luni în dezbatere cauza, urmând să decidă dacă admite sau respinge propunerea de eliberare condiţionată a lui Mihai Stoica.

Decizia pe care o va lua Judecătoria Sectorului 4 nu va fi definitivă, ci va putea fi contestată la Tribunalul Bucureşti, care în final va dispune cu privire la eliberarea condiţionată. Fostul manager general al FC Steaua ar putea părăsi penitenciarul doar după o decizie definitivă privind eliberarea sa condiţionată.

Mihai Stoica execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Cookies