Judecătoria Sector 1: Andreea Mihaela Bîrlea este fiica lui Adrian Păunescu

de:
29 nov. 2012
2 Afișari
Judecătoria Sector 1: Andreea Mihaela Bîrlea este fiica lui Adrian Păunescu

Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a încheiat, în urmă cu o săptămână, dezbaterile în procesul de stabilire a paternităţii, deschis de Andreea Mihaela Bîrlea care afirmă că poetul Adrian Păunescu este tatăl ei biologic, ea având o decizie privind tagadă paternităţii lui Nicolae Bîrlea, tatăl din actul de naştere.

În paralel cu procesul de la Judecătoria sectorului 1, la Judecătoria sectorului 3 Bucureşti Andreea Bîrlea a depus o contestaţie prin care a negarea paternităţii tatălui din certificatul de naştere.

În 20 iunie 2012, Judecătoria sectorului 3 Bucureşti a decis: „Constată ca defunctul Bîrlea Nicolae nu este tatăl biologic al reclamantei. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în actul de naştere al reclamantei, în sensul radierii numelui şi prenumelui defunctului Bîrlea Nicolae de la rubrica «tată». Dispune eliberarea unui nou certificat de naştere reclamantei”. Decizia poate fi contestată cu apel la Tribunalul Capitalei, însă nu s-a înregistrat o astfel de acţiune.

Andreea Mihaela Bîrlea, care este grefier la Tribunalului Bucureşti, susţine că mama ei, Rodica Gabriela Bîrlea, şi Adrian Păunescu erau fiecare căsătoriţi la momentul la care au avut legătura amoroasă, informează gandul.info. 

Cookies