ARHIVA B365

Judecătoarea şpăgară de la Tribunalul Bucureşti a primit MITĂ la stadion şi acasă la fraţii Becali

Potrivit procurorilor, judecătoarea Geanina Terceanu ar fi primit mită de la fraţii Ioan şi Victor Becali, dar şi de la Cristi Borcea. Prima tranşă ar fi primit-o în 2009 la biroul unuia dintre fraţii Becali situat pe stadionul Ghencea. O altă tranşă, în valoare de 10.000 euro, ar fi fost primită de judecătoarea şpăgară tot în 2009, la locuinţa fraţilor Becali din Pipera. De asemenea, ea ar mai fi primit 40.000 euro printr-un intermediar, dar şi direct de la Cristi Borcea judecătoarea ar mai fi primit o sumă importantă. O parte din bani, 96.000 euro, a fost găsită la sora ei acasă, informează surse din dosar, citate de Realitatea Tv. 

Judecătoarea ar fi fost interceptată de procurori, când se plângea că a fost filată şi spunea că se teme ca nu cumva unul dintre intermediari să o denunţe la DNA.

Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București a fost reținută, joi seara, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Ea este acuzată că ar fi primit mită 220.000 euro pentru a da o soluție de achitare în dosarul Transferurilor. Cristi Borcea şi fraţii Ioan şi Victor Becali au fost aduși și ei la DNA.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button