ARHIVA B365

Judecătoarea Geanina Terceanu a dezvăluit că a avut o relaţie amoroasă cu Cristi Borcea

Cristi Brocea a fost deconspirat de judecătoarea Geanina Terceanu, aflată şi ea în arest preventiv, care, susţin surse judiciare, „şi-a amintit că şi Cristi Borcea i-a dat bani, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali”.

Frații Becali și judecătoarea Geanina Terceanu, ARESTAȚI PREVENTIV

Frații Ioan și Victor Becali, dar și judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București au fost arestați preventiv pentru dare, respectiv luare de mită. Decizia dată de Curtea de Apel București nu este definitivă, dar este executorie.

Este vorba, în cazul fostului acţionar şi preşedinte executiv al echipei Dinamo, de 10.000 de euro, sumă pe care Borcea i-ar fi dat-o personal judecătoarei, ulterior achitării din Dosarul Transferurilor, pronunţată de aceasta pe 3 aprilie 2012.

STENOGRAME. Judecatorul Terceanu: Nu spuneti nimic de mine! Am cheltuit banii!

Judecatoare Geanina Terceanu de la Tribunalul București a fost reținută de DNA pentru că a luat mita ca să dea o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal. Într-o discuție interceptată de anchetatori, judecătoarea avertiza o persoană prin intermediul căreia primise banii de la frații Becali să nu le spună nimic anchetatorilor despre implicarea ei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button