ARHIVA B365

Jucătorii echipei FC Barcelona au sosit la Bucureşti

Echipa catalană urmează să dispute un amical în cursul zilei de astăzi, 11 august, cu Dinamo Bucureşti.

De la aeroport, delegaţia de aproximativ 100 de persoane a FC Barcelona au fost cazaţi la Hotelul Radisson Blu. În acelaşi hotel este cazaţ şi actorul american Andy Garcia, aflat în Bucureşti pentru filmările pentru pelicula „What About Love”, regizată de regizorul Klaus Menze. 

Circa 30 de persoane i-au aşteptat, vineri seară, pe jucătorii echipei FC Barcelona la hotel, fanii scandând numele mijlocaşului argentinian Lionel Messi, însă niciunul dintre componenţii lotului catalan nu s-a oprit pentru a oferi autografe sau pentru fotografii, potrivit Mediafax

Lotul pe care FC Barcelona l-a comunicat oficial pentru meciul amical cu Dinamo este următorul: Valdes, Pinto, Dani Alves, Pique, Fabregas, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Afellay, Adriano, Fontàs, Montoya, Bartra, Tello, Ilie, Sergi Roberto, Rafinha.

Echipa Dinamo dispută, sâmbătă, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button