ARHIVA B365

Jucătoarele de la CSM Bucureşti, felicitate de Klaus Iohannis în cadrul unei recepții la Cotroceni

La recepție au participat premierul Dacian Cioloș, dar și alți miniștri ai Cabinetului, lideri politici, parlamentari, precum și alte personalități din domeniul culturii, sportului, mediului de afaceri, precum și diplomați români și străini.

Uniunea Europeană, așa cum o cunoaștem astăzi, este rezultatul unei viziuni care a ținut permanent pasul cu realitățile, al unei voințe politice mereu confirmate și al unei solidarități mereu întărite. UE a însemnat și înseamnă dialog, cooperare şi solidaritate în beneficiul comun al statelor membre. Ca parte a Uniunii, România acţionează pentru ca aceasta să furnizeze în continuare mai multă stabilitate, democraţie şi prosperitate în interiorul şi în jurul său. Țara noastră va trebui să arate că este un stat european, inclusiv în modul în care funcționează sistemele sale publice și în care instituțiile se raportează la cetățeni și îi servesc. Cu prilejul Zilei Europei, doresc să transmit încă o dată mesajul meu de încredere şi susţinere a proiectului european. La mulţi ani, Europa! La mulți ani, România!„, a scris Iohannis pe Facebook, adăugând câteva imagini de la recepția handbalistelor.

CSM Bucuresti a cucerit, duminică seara, la Budapesta, Liga Campionilor, după ce a învins în finala Turneului Final Four formația ungară Gyor ETO, principala favorită, după prelungiri și aruncări de la 7 metri, cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22, 25-25).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button