Jojo şi Igor Munteanu, alături de Mihai Petre în juriul „Dansează printre vise” de la Antena 1

de:
01 sept. 2014
0 Afișari
Jojo şi Igor Munteanu, alături de Mihai Petre în juriul

Show-ul va avea în centru mai multe perechi formate din dansatori profesioniști și vedete care vor dansa pentru o cauză, informează PaginadeMedia.ro.

„Spiritul de competiție dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel”, spune Mihai Petre, cel care a mărturisit că va nota cu mult râvnitul 10 momentele artistice care îl vor convinge să se ridice de pe scaun.

Igor Munteanu este un coregraf din Republica Moldova care a făcut dansuri populare și balet modern în Chișinău, a urmat cursuri de balet modern în Liov și Kiev (Ucraina) și de jazz în Moscova. A luat, de asemenea, lecții de jazz la Broadway Dance Center, New York. A înființat două școli de dans, prima în Brașov, în 2003, iar cealaltă în Chișinău, în 2010. A fost asistentul coregrafului principal din Kiev pentru un program de dans din Dubai și de câțiva ani participă în calitate de coregraf în diferite show-uri muzicale și de talente din Chișinău.

Elwira Petre, soția lui Mihai Petre care a făcut parte din juriul Dansez pentru tine în ultimul sezon, se alătură postului Antena 1 pentru un nou show de dans, „Dancing with the Stars”. Ea va fi consilier de dans sportiv în noua emisiune.

Cookies