Joia Curățeniei în Sectorul 2 e, săptămâna asta, pe Șoseaua Mihai Bravu, între Obor și Piața Hurmuzachi. Bucureștenii sunt rugați să nu parcheze mașinile la trotuar

04 oct. 2023
913 Afișari
Joia Curățeniei în Sectorul 2 e, săptămâna asta, pe Șoseaua Mihai Bravu, între Obor și Piața Hurmuzachi. Bucureștenii sunt rugați să nu parcheze mașinile la trotuar
Joia Curățeniei în Sectorul 2 e, săptămâna asta, pe Șoseaua Mihai Bravu, între Obor și Piața Hurmuzachi. Bucureștenii sunt rugați să nu parcheze mașinile la trotuar | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 îi anunță pe bucureșteni că o nouă zi de curățenie va avea loc joi, 5 octombrie 2023, pe Șoseaua Mihai Bravu. Echipele de salubrizare vor interveni mecanizat pentru a igieniza temeinic zona.

PS2 face curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu

O nouă săptămână, o nouă zi de curățenie pe o arteră importantă din Sectorul 2.

Joi, 5 octombrie 2023, urmează să fie făcută curățenie generală pe Șoseaua Mihai Bravu, pe sensul de mers către Piața Hurmuzachi. Mai precis, va fi igienizat segmentul de drum cuprins între Bucur Obor și Piața Hurmuzachi.

Echipele de salubrizare ale PS2 urmează să intervină mecanizat pe acest tronson. Se vor curăța:

  • Partea carosabilă, până la bordură,
  • Trotuarele.

Bucureștenii ce locuiesc sau au drum în zona respectivă sunt rugați să nu lase vehiculele parcate pe segmentul de drum menționat anterior.

Interdicția de a parca va fi valabilă mâine, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Administrația publică a transmis că se bazează pe sprijinul cetățenilor pentru a putea curăța temeinic zona:

🤝La fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil.

Șoferii care nu mută mașinile riscă să fie amendați

În cazul în care bucureștenii nu vor ține cont de anunțul făcut de către Primăria Sectorului 2, și vor lăsa mașinile parcate în aria respectivă, riscă să fie amendați de către Poliția Locală. Cetățenii sunt rugați să „răspândească vorba”, ca înștiințarea să ajungă la toți cei interesați:

Vă rugăm să distribuiți anunțul pentru a ajunge la cât mai multe persoane care dețin mașini și locuiesc în zona menționată mai sus.

În săptămânile trecute, Primăria a igienizat și alte artere importante și intens circulate. Printre acestea se numără și:

  • Șoseaua Pantelimon,
  • Șoseaua Ștefan cel Mare,
  • Șoseaua Mihai Bravu,
  • Bulevardul Lacul Tei,
  • Bulevardul Basarabia,
  • Bulevardul Carol I.

De asemenea, administrația publică le-a transmis oamenilor că aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Cookies