Joi se face curățenie pe Calea Moșilor din Sectorul 2, între Bucur Obor și Bd. Carol I. PS2 le recomandă șoferilor să nu parcheze în zonă

13 sept. 2023
919 afișări
Joi se face curățenie pe Calea Moșilor din Sectorul 2, între Bucur Obor și Bd. Carol I. PS2 le recomandă șoferilor să nu parcheze în zonă
Joi se face curățenie pe Calea Moșilor din Sectorul 2, între Bucur Obor și Bd. Carol I. PS2 le recomandă șoferilor să nu parcheze în zonă. Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 2 Bucuresti

PS2 reamintește că joi se face curățenie în Sectorul 2. De data aceasta, pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul către Bucur Obor. Șoferii sunt rugați să nu-și lase mașinile parcate în această zonă.

Joi se face curățenie pe Calea Moșilor din Sectorul 2

Curățăm în profunzime carosabilul și trotuarele din Sectorul 2, anunță PS2 într-o postare pe pagina de Facebook.

Primăria Sectorului 2 îi anunță pe cetățeni că joi, 14 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 17:00, se va face curățenie generală pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul de mers spre Bucur Obor. Amintim că, în urmă cu două săptămâni (31 august 2023)3, PS2 a făcut curățenie generală tot pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul de mers către Bd. Carol I.

Echipele Primăriei Sectorului 2 vor acționa mecanizat, folosind utilaje și vor curăța carosabilul până la bordură. Curățenie se va face și pe trotuare, de aceea PS2 îi roagă pe bucureștenii care obișnuiesc să parcheze în această zonă să nu lase mașinile în parcare.

La fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil, transmite PS2.

Primăria Sectorului 2 îi roagă pe cetățeni să distribuie anunțul, astfel încât informația să ajungă la cât mai mulți șoferi care parchează în zona Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul către Bucur Obor.

În cazul în care șoferii nu vor ține cont de anunțul făcut de PS2 și nu vor muta mașinile, trebuie să știe că riscă să fie amendați.

Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 2 Bucuresti
Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 2 Bucuresti

Săptămânile trecute, echipele PS2 au curățat următoarele artere intens circulate:

  • Șoseaua Pantelimon;
  • Șoseaua Ștefan cel Mare;
  • Șoseaua Mihai Bravu;
  • Bulevardul Lacul Tei;
  • Bulevardul Basarabia;
  • Bulevardul Carol I;
  • Bulevardul Pache Protopopescu.

Te-ar mai putea interesa și: Bucureștenii din Sectorul 2 au o nouă „ședință de cartier” cu primarul Radu Mihaiu. E joi seară, în Parcul Cinema Floreasca

Cookies