Joi se aplică tratamente împotriva ţânţarilor în 9 parcuri din Capitală

de:
17 aug. 2011
0 Afișari
Joi se aplică tratamente împotriva ţânţarilor în 9 parcuri din Capitală

Avand in vedere conditiile meteo din ultima perioada, care favorizeaza inmultirea populatiilor de insecte/tantari specialistii Grupurilor ISS-Danemarca, Bayer Germania si Lodi Franta au stabilit continuarea programului pilot de igienizare cu tratamente avio specifice pentru combaterea tantarilor, care se vor aplica pe o suprafata de 350 de ha, anunţă Primăria Capitalei.

Tratamentele vor fi aplicate in: zona Parcului Herastrau; zona Parcului Tineretului; zona Parcului Pantelimon; zona Lacului Tei; zona Parcului Plumbuita; zona Parcului Titan; zona Parcului Vacaresti şi zona Parcului Morarilor.
zona Parcului National.

În plus, inspectorii din cadrul Directiei de Inspectie si Control ai Primariei Municipiului Bucuresti vor incepe verificarea imobilelor cu subsoluri inundate

În prezent, se mai efectueaza tratamente de combatere a tantarilor in zonele cu vegetatie (parcuri, cimitire, gradini, zone rezidentiale etc.) si aliniamente stradale, iar in zonele de interes public (parcuri, cimitire, gradini) se aplica programul de destantarizare.

S-au mai efectuat si se efectueaza tratamente de combatere a tantarilor in blocuri, subsoluri, casele scarilor. Bucurestenii pot semnala acumularile de apa din subsoluri la numarul de telefon gratuit 0800.800.882.

Cookies