Joi, pe 2, e ședință în S2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii la intersecția dintre Strada Cernăuți și Strada Baia de Aramă

31 oct. 2023
3104 Afișari
Joi, pe 2, e ședință în S2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii la intersecția dintre Strada Cernăuți și Strada Baia de Aramă
Joi, pe 2, e ședință în S2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii la intersecția dintre Strada Cernăuți și Strada Baia de Aramă | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Primarul Radu Mihaiu se întâlnește încă o dată cu bucureștenii, joi, pe 2 noiembrie. Edilul va discuta cu cetățenii despre problemele pe care aceștia le întâmpină în viața de zi cu zi.

Radu Mihaiu se întâlnește din nou cu bucureștenii din S2

Așa cum ne-am obișnuit deja, în aproape fiecare săptămână, primarul Radu Mihaiu organizează întâlniri cu cetățenii din Sectorul 2, în diferite zone din aria administrată.

Astfel că, joi, pe 2 noiembrie, bucureștenii vor fi așteptați de edil la o nouă discuție, la intersecția dintre Strada Cernăuți și Strada Baia de Aramă.

„Ședința” de sector va avea loc începând cu ora 18:00, după cum a anunțat primarul.

La această discuție sunt așteptate toate persoanele interesate de bunăstarea sectorului, sau care doresc să expună problemele cu care se întâlnesc în viața de zi cu zi:

Cei care locuiți în proximitate sunteți așteptați să participați la un dialog deschis cu primarul. Veți avea ocazia să vă expuneți problemele curente cu care vă confruntați și să aveți un schimb reciproc de idei și de soluții.

Teme de discuție propuse pentru întâlnire

Edilul din S2 a transmis și o listă a temelor pe care urmează să le abordeze în cadrul discuției pe care o va avea joi cu bucureștenii. Iată care sunt acestea:

  • Curățenia și controlul,
  • Spațiile verzi,
  • Reabilitarea blocuri,
  • Modernizarea infrastructurii rutiere.

Pe lângă subiectele propuse de edil, și enumerate mai sus, cetățenii vor putea să afle și detalii importate despre proiectele avute de către Primăria Sectorului 2.

Vor fi dezbătute atât cele pe care administrația publică le-a pus deja în practică, cât și proiectele ce urmează să fie implementate în viitor.

În ultima perioadă, întâlnirile dintre Radu Mihaiu și bucureșteni au fost frecvente, fiind organizate în aproape fiecare zi de joi.

Cookies