SMART CITY

Încep înscrierile în clasa I pentru anul şcolar 2011-2012

Conducerile unităţilor de învăţământ îi vor informa pe părinţi asupra necesităţii înscrierii copiilor în clasa întâi până la data de 6 mai 2011. Conducerea ISMB le-a solicitat reprezentanţilor şcolilor ca, până la data de 3 martie, la intrarea în fiecare unitate de învăţământ, să se afle un panou destinat înscrierilor pentru clasa întâi, care să cuprindă data la care începe înscrierea, numărul de clase care vor funcţiona în anul 2011 – 2012, documentele necesare înscrierii. De asemenea, la panou va fi prezentată zilnic situaţia privind cererile de înscriere depuse de părinţi.

Este interzisă condiţionarea înscrierii în clasa I de susţinerea unor teste ( cu excpeţia celor prevăzute în regulament), precum şi perceparea unor taxe sau sponsorizări din partea părinţilor, anunţă Inspectoratul.

Înscrierea va fi realizată în funcţie de situaţia arondării străzilor din fiecare circumscripţie şcolară, conform regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Pot fi înscrişi în limita locurilor disponibile şi elevii care au domiciliul în afara circumscripţiei şcolare, cu aprobarea Consiliului de Administraţie al Şcolilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button