Joi e Ședință de Sector la 2. Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureșteni în Parcul Titus Ozon. Pe ordinea de zi: curățenia, infrastructura, reabilitările de blocuri

15 nov. 2023
910 Afișari
Joi e Ședință de Sector la 2. Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureșteni în Parcul Titus Ozon. Pe ordinea de zi: curățenia, infrastructura, reabilitările de blocuri
Joi e Ședință de Sector la 2. Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureșteni în Parcul Titus Ozon. Pe ordinea de zi: curățenia, infrastructura, reabilitările de blocuri. Sursa foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Joi, 16 noiembrie, e o nouă Ședință de Sector la 2. Primarul Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii din zonă în Parcul Titus Ozon, să discute despre problemele curente, dar și despre cum se pot rezolva acestea.

Pe ordinea de zi sunt mai multe teme de discuție, printre acestea fiind: curățenia, infrastructura, reabilitările de blocuri.

Joi e Ședință de Sector la 2, anunță PS2

Primăria Sectorului 2 îi anunță pe cetățeni că joi, 16 noiembrie, ora 18:00, primarul Radu Mihaiu le dă întâlnire bucureștenilor în Parcul Titus Ozon. Edilul o să discute cu oamenii care locuiesc în zonă despre problemele pe care le au, dar și despre soluțiile ce se pot găsi, astfel încât să fie în beneficiul tuturor.

Tot în cadrul acestei ședințe de joi, în Parcul Titus Ozon vor fi prezentate și proiectele de viitor pentru comunitatea din Sectorul 2.

Mâine, 16 noiembrie 2023, de la ora 18:00, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, vine în Parcul Titus Ozon pentru a discuta cu cei care locuiesc în zonă despre problemele curente, dar şi despre cum pot fi ele rezolvate în beneficiul tuturor cetăţenilor. Cu această ocazie vor fi prezentate şi proiectele de viitor pe care le avem în vedere pentru comunitatea Sectorului 2, transmite Primăria Sectorului 2 într-o postare pe pagina de Facebook.

Temele de discuție propuse

Primăria Sectorului 2 anunță că temele de discuție propuse în cadrul ședinței de joi, 16 noiembrie 2023, sunt următoarele:

  • Curățenie și control;
  • Modernizarea infrastructurii rutiere;
  • Spațiile verzi;
  • Reabilitarea termică a blocurilor.

PS2 le transmite bucureștenilor că îi așteaptă să participe la un schimb de idei utile pentru Sectorul 2. Totodată, Primăria Sectorului 2 a mai ținut să transmită că părerea cetățenilor contează:

Vă așteptăm să participați la un schimb de idei utile pentru comunitatea noastră! Părerea voastră contează!

Te-ar mai putea interesa și: 150 de seniori din Sectorul 2 au primit tablete gratuite. Aceștia au învățat cum să trimită un e-mail, să folosească rețelele de socializare și să descarce aplicații

Cookies