Johnny King & Alex Muntz @ Jazz ETniKA

de:
07 sept. 2011
0 Afișari
Johnny King & Alex Muntz @ Jazz ETniKA

La baza unui reggae sănătos e musai să stea o podoabă de Rasta de la mama ei, să ne înţelegem… Iar dacă mama ei este chiar inima Africii, poţi merge la sigur. Originar din Congo, Johnny King este roots până la sânge. De-a lungul anilor a urcat destule scene în Elveţia, România, Franţa şi Germania, astfel încât să împletească cu succes reggae-ul cu „rudele” acestuia – gospel, afrobeat, dancehall, roots, hiphop. Întâlnirea cu Alex Müntz în 2008 a pus încă un lemn pe foc, acesta fiind de părere că rock/blues-ul are dreptul să-şi bage nasul peste tot. Și aşa e! Veniţi să vă dovedim noi doi!

Pe terasa lui Șoni din Vamă, cu două chitări şi două voci, unplugged, acustic, cum vreţi voi, dar promitem să fie easy. Vom încerca să vă dăruim un groove-2-go, aşa cum vi-l dorim pentru un weekend in Vamă!

Jazz ETnIKA – o idee ,o definitie,o comunitate, o sumedenie de culori, doar o singură limbă: muzica! În această vară, in perioada 8-10 septembrie, va avea loc prima editie a Festivalului Jazz ETnIKA ,in Vama Veche, la Papa la Soni, unde se vor intalni mai multi artisti, apartinand mai multor etnii din România. Jazz ETnIKA aduna muzicieni tineri care, alaturi de nume consacrate ale scenei romanesti, apartinand diferitor ethnii, canta, improvizeaza si comunica deschis, promovand atat ideea de coexistenta cat si aceea de etica, plasata inaintea elementului etnic. Multiculturalitatea sta la baza civilizatiei iar muzica întreţine cel mai bine această relaţie.

Cookies