Johnny Depp și Amber Heard divorțează

de:
26 mai 2016
0 Afișari
Johnny Depp și Amber Heard divorțează

Actrița americană a intentat divorț luni la un tribunal din Los Angeles, potrivit documentelor publicate de site-ul dedicat celebrităților TMZ. Amber Heard a făcut, de asemenea, demersuri pentru a obține o pensie alimentară de la actorul cu 22 de ani mai în vârstă.

Solicitarea lui Heard a fost înaintată la două zile după moartea lui Betty Sue Palmer, mama lui Johnny Depp.

Revista People, care a obținut, la rândul său, o copie a cererii de divorț, a indicat că actrița a invocat „diferențe ireconciliabile”.

Cei doi actori, care nu au copii împreună, s-au aflat în centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, după ce au fost reținuți pentru introducerea ilegală a celor doi câini ai cuplului pe teritoriul australian.

Heard a fost acuzată ca i-a introdus ilegal pe terrierii Pistol și Boo în această țară, în timpul unei vizite întreprinse anul trecut alături de Depp în Queensland, unde actorul filma ultima parte a lungmetrajului „Pirații din Caraibe”, „Dead men Tell no Tales”.

La acea vreme, Barnaby Joyce, ministrul australian al agriculturii, a amenințat cu eutanasierea câinilor dacă aceștia nu sunt trimiși înapoi în Statele Unite.

Actrița de 30 de ani a pledat vinovată luna trecută pentru falsificarea documentelor de transport ale câinilor și a primit o amendă de 1.000 de dolari australieni (685 euro).

Sursa: Agerpres

Cookies