Joburi în IT în Capitală. Bitdefender recrutează 35 de specialişti IT

de:
03 feb. 2015
1 Afișari
Joburi în IT în Capitală. Bitdefender recrutează 35 de specialişti IT

Elvis Popovici, director de resurse umane în cadrul Bitdefendera, a declarat pentru Ziarul Financiar că angajările se datorează strategiei companiei de a se dezvolta la nivel internaţional şi proiectelor noi derulate.

„La nivel global avem deschise în jur de 50 de poziţii în ţări precum România, poziţii tehnice, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Orientul Mijlociu şi Ţările Nordice – în departamentul comercial”, a spus Elvis Popovici, director de resurse umane în cadrul Bitdefender.

În România, unde se află şi departamentul de cercetare-dezvoltare, Bitdefender caută programatori pentru diferite platforme şi limbaje de programare precum Android, iOS, C++ sau PHP, precum şi dezvoltatori web, ingineri de sistem, cercetători malware sau manager pentru cam­pa­niile de marketing online la nivel glo­bal, potrivit site-ului oficial al com­pa­niei.

Poziţiile sunt deschise în mai multe oraşe din ţară – Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi, majoritatea adre­sându-se persoanelor cu expe­rienţă în domeniul IT.

Cookies