Jobul perfect ajuns la București: 800 de euro pe lună ca să dormi

18 ian. 2023
314 Afișari
Jobul perfect ajuns la București: 800 de euro pe lună ca să dormi
Jobul perfect ajuns la București: 800 de euro pe lună ca să dormi | Sursa foto: Unsplash

“Cum arată  jobul perfect?” este o întrebare cu mai multe răspunsuri perfecte, dintre care alegem două… ok, de fapt, trei:. 

  1. Jobul perfect este atunci când faci ceva ce-ți place și te bucură, dar faci doar atunci când ai chef / inspirație / entuziasm și ești plătit regește
  2. Jobul perfect e atunci când iei salariu mișto doar pentru că exisți (nu știm să existe așa ceva, dar rămânem în zona asta delirant-utopică)
  3. Jobul perfect are la job description “tot ce trebuie să faci e să dormi”, iar în contractul de angajare, la articolul responsabilitățile părților, scrie că angajatorul plătește un salariu baban pentru somnul tău.

Evident, le-am pomenit pe primele două ca să ajungem la al treilea: jobul cu salariu de 800 de euro pe lună care presupune atât: să dormi like a pro. Să dormi enorm și cu plăcere.

Iar acest job există și a ajuns la București odată cu sosirea în capitala țării noastre a producătorului  ”Emma – The Sleep Company”.

După cum îi spune numele, Emma se ocupă cu fabricarea și comercializarea de produse dedicate somnulu. Își va deschide primul birou din România (la București, desigur) și, cu această ocazie, caută  ”specialist în somn”, care să testeze produsele. Salariul lunar este de 800 de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Dream Job în toate sensurile | Ce poate face dintr-un om un specialist în somn

Compania spune că, în primul rând, viitorul angajat trebuie să testeze toate produsele. Și, oricât de neinstruiți am în acest business, e la mintea unei păsări ouătoare că salteaua, perna, pilota etc se testează prin somn/dormit.

Apoi, de când se trezește și până când i se termină programul, angajatul va trebui să pună pe FB / Insta / TikTok (deci, în social-media, în general) chestii despre experiența sa de dormit.

Recapitulăm condițiile:

  • Să aibă peste 18 ani;
  • Să fie creativ;
  • Să utilizeze frecvent rețelele de socializare;
  • Să iubească somnul.

Cei care vor să doarmă la serviciu și să fie felicitați de șef pentru asta, așadar cei pentru care un astfel de job e jobul perfect, își pot depune candidaturile AICI

PS Veți observa că, pe parcursul procesului, vi se va cere și un video – argument în care candidatul trebuie să spună (și să convingă), în 60 de secunde, „de ce ar trebui să devină noul Specialist în Somn al Emma”.

Cookies