Job de vis, oferit românilor: răsfăţ de cinci stele la Saint-Tropez

de:
04 ian. 2012
7 Afișari
Job de vis, oferit românilor: răsfăţ de cinci stele la Saint-Tropez

Dacă nu vă permiteţi o vacanţă la Saint-Tropez, puteţi aplica pentru posturile disponibil în această perioadă pe unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare online din România. 3mille, o firmă franceză care se ocupă de comunicarea audiovizuală şi de marketing online şi offline pentru companiile care activează în industria luxului şi vor să beneficieze de promovare intensă pentru a-şi atrage clienţii, recrutează cinci persoane din România, două cupluri şi o femeie, pentru o şedinţă foto şi o filmare, pentru unul dintre clienţii din portofoliu.

Candidaţii selectaţi pentru acest job vor ajunge în Saint-Tropez, unde vor sta timp de trei zile, în aprilie, la un hotel de cinci stele de lângă luxoasa staţiune turistică. Aplicanţii la aceste posturi vor avea mâncarea asigurată şi vor fi răsfăţaţi de întregul staff dedicat sesiunii foto-video. Astfel, pentru a da bine ”pe sticlă”, persoanele care vor fi alese să profeze timp de trei zile în luxoasa staţiune vor beneficia de machiaj profesional, schimbare de look făcută de un hair stylist, manichiură şi pedichiură, dar vor avea asigurate şi hainele pentru şedinţa foto şi pentru filmare.

Cei care vor fi selectaţi să participe la sesiunea de promovare a hotelului de cinci stele vor avea asigurat transportul cu avionul  dus-întors de la Bucureşti la Nisa şi îmbarcarea până la unitatea de cazare de cinci stele. Remuneraţia totală oferită pentru prestaţia cuplurilor ajunge la 300 de euro, iar femeia model va primi 200 de euro.

Conţinutul audiovizual va fi folosit pentru promovarea unui hotel de cinci stele, dar şi pentru realizarea unui portofoliu foto concentrat pe tema nunţii şi cea a budoarului, care să pună în evidenţă aptitudinile fotografilor firmei.

Compania de marketing din Hexagon caută cinci persoane, două cupluri de vârste diferite şi o femeie, care se remarcă prin educaţia distinsă, fizicul foarte atractiv, bunele maniere, ţinuta naturală şi elegantă. La aceste posturi pot aplica şi perechile care nu au activat în modelling. Însă, cei care formează cuplurile şi candidează la joburile disponibile, indiferent de starea civilă, trebuie să aibă sentimente de dragoste reale pentru partenerii lor.

Candidaţii ideali pentru acest proiect trebuie să aibă o prezenţă naturală şi să se simtă bine în faţa camerelor, chiar şi în preajma altor persoane. În anunţ se precizează că unele scene pot implica nuditate parţială.

Cei care sunt interesaţi de acest joburi trebuie să ataşeze CV-urilor lor fotografii în lumină naturală ambientală cu chipurile lor din faţă şi din profil, cu cât mai puţin machiaj, dar şi imagini, plan întreg, purtând costume de baie sau lenjerie intimă, care să reliefeze formele aplicanţilor, din faţă, profil şi spate. Firma franceză vrea ca persoanele interesate de aceste joburi să trimită şi fotografii plan detaliu, care să pună în evidenţă mâinile şi picioarele candidaţilor, dar şi informaţii exacte cu privire la înălţimea, greutatea, măsura la haine, chiar şi dimensiunea cupei sutienului, şi mărimea pe care o are fiecare la încălţăminte.

Castingul pentru posturi a avut loc marţi, în Bucureşti, însă, dacă nu aţi reuşit să aplicaţi, mai puteţi trimite CV-urile, prin site-ul de recrutare, pentru a avea o şansă de a participa la concursul ce se va derula la Timişoara pe 10 ianuarie.

Cookies