Joaca de-a stomatologii în București. Percheziții la un cabinet medical neautorizat

23 mart. 2021
167 Afișari
Joaca de-a stomatologii în București. Percheziții la un cabinet medical neautorizat

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigații Criminale au efecutat marți percheziții la sediul un cabinet stomatologic neautorizat. Acolo se „jucau” de-a stomatologii fără drept.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au efecutat marți percheziții la sediul un cabinet stomatologic neautorizat, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetari pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune și exercitare fără drept a unei profesii, potrivit Hotnews.ro.

De asemenea, sunt vizate infracțiuni privind vătămarea corporală din culpă, fals material în înscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale și folosirea instrumentelor false.

Din probatoriul a reieșit că, două persoane, o femeie și un bărbat, ar fi exercitat în perioada 2017-2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din București, profesia de medic stomatolog.

Astfel au indus în eroare pacienții, provocându-le vătămări corporale, precum și un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei.

De asemenea, a reieșit faptul, ca fără drept, cele două persoane ar fi eliberat și rețete pentru tratamente medicale. Cele două persoane urmează a fi audiate la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei. Urmează a fi audiate și alte persoane, potrivit sursei citate.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Cookies