Jelania unui bichon drăguț, pierdut prin Pantelimon. „Ham, ham, sunt Marșăl și am mare nevoie de ajutor să ajung acasă! Mulțu, ham, ham!”

07 iun. 2024
8214 afișări
Jelania unui bichon drăguț, pierdut prin Pantelimon.
Jelania unui bichon drăguț, pierdut prin Pantelimon. "Ham, ham, sunt Marșăl și am mare nevoie de ajutor să ajung acasă! Mulțu, ham, ham!" | Animale pierdute/găsite în București/Ilfov România - Facebook

Marșăl, un bichon prietenos, s-a pierdut, acum câteva săptămâni, prin Pantelimon, Ilfov. Stăpânii speră că blănosul va găsi drumul înapoi acasă.

Marșăl, un bichon drăguț, e pierdut prin Pantelimon

Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România” este un grup de Facebook, dedicat animăluțelor din zona București – Ilfov. O mulțime de postării sunt publicate zilnic de stăpânii unor animăluțe, cu scopul de a le găsi după ce acestea s-au pierdut.

La fel este și în cazul lui Marșăl, un mic bichon. Stăpâna sa a postat pe rețeaua socială, în speranța că blănosul va fi recunoscut de cineva și ajutat să ajungă acasă. Acesta s-a pierdut prin orașul Pantelimon, Ilfov, mai exact pe Strada Sfântul Gheorghe.

Stăpâna sa menționează că nu se mai știe nimic de micul bichon din data de 19 mai: „Ne lipsește tuturor, din data de 19 mai nu mai știm nimic de el…Se fac trei săptămâni de când îl așteptăm să vină înapoi acasă la el.”

Din postare aflăm că blănosul Marșăl are microcip. Prin urmare, dacă acesta este găsit de cineva și dus la un cabinet veterinar, medicul îi va putea identifica și contacta familia.

Textul este foarte simpatic, este ca și cum bichonul Marșăl ne povestește prin ce a trecut:

Sunt Marșăl, un bichon prietenos și iubitor. Din păcate, m-am pierdut prin orașul Pantelimon, Ilfov, mai exact pe Strada Sfântul Gheorghe și nu reușesc să îmi găsesc drumul înapoi acasă. 

Mi-e tare dor de familia mea și știu că ei sunt foarte îngrijorați. Dacă aveți vreo informație, oricât de mică, vă rog din suflet să îi contactați pe stăpânii mei

  • Dacă l-ați văzut pe bichonul Marșăl sau aveți vreo informație despre acesta, puteți lua legătura cu stăpâna sa AICI.
Jelania unui bichon drăguț, pierdut prin Pantelimon.
| Animale pierdute/găsite în București/Ilfov România – Facebook
Jelania unui bichon drăguț, pierdut prin Pantelimon.
| Animale pierdute/găsite în București/Ilfov România – Facebook

Ce pot face oamenii care și-au pierdut animalul de companie

Microciparea și înregistrarea animalului în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân (RECS) este foarte importantă. În cazul în care un cățel se pierde, stăpânul poate merge la cabinetul medicului veterinar pentru a declara acest fapt.

Prin urmare, animalul va apărea ca fiind pierdut în momentul în care mircrocipul este scanat.

De asemenea, este important ca cei care găsesc animale ce par a fi rătăcite, să le ducă la orice cabinet veterinar pentru a scana microcipul. Toată procedura este gratuită. Medicul va putea afla imediat datele stăpânului, dacă animăluțul este înregistrat.

Citește și:

Cookies