Jazzadezz – Lansare album „Panta Rhei”

de:
29 mart. 2012
1 Afișari
Jazzadezz - Lansare album

Trupa Jazzadezz lanseaza al doilea album din cariera, „Panta Rhei”, la Clubul Taranului, pe 6 aprilie.

Numele Panta Rhei inseamna „totul curge” si simbolizeaza prezentul continuu, asa cum fiecare piesa de pe album a fost compusa fara legaturi cu trecutul sau cu sperante de viitor, ci doar pe timpul prezent. Piesele trec prin mesaje glumete, prin mesaje ironice, prin mesaje solare, deschise, indemnand catre comunicare atat intre oameni, cat si cu mediul ce ne inconjoara.

Daca primul album al trupei, Inimani Mal, care a fost lansat in 2010, este orientat spre interiorul fiintei si spre trairi intime, al doilea album este unul orientat catre exterior.

Jazzadezz este o trupa de dream-pop, infiintata in anul 2005, avandu-i ca membrii fondatori pe Alin Zabrauteanu si Dez Mihaescu.Pe parcurs li s-a alaturat si Calin Torsan, la instrumente de suflat (fluier, clarinet, caval etc.), cunoscut ca fiind membru si in trupele Einuiea si Domnisoara Pogany, dar si ca scriitor. Anul trecut a aparut in trupa si Alex Stanciu, Alecu, cum i se mai zice, chitarist in trupa Domnisoara Pogany. De foarte putin timp, trupa are si tobar, pe Eduard Gabia, cunoscut ca coregraf si actor.

Muzica Jazzzadezz este acompaniata live de visualurile lui Vali Chincisan, artist cu un stil unic de animatie, care adauga un plus considerabil atmosferei de concert transmisa de muzica trupei.

Invitati in seara evenimentului vor fi Marina Gingirof, solista in trupa Abis, si Dan Serbanescu, aka Tanz Onhe Musik.

Seara se va termina cu un after-party gazduit de Victor Popescu, DJ BLN, artist de muzica electronica, cunoscut pentru proiectul original Brazda lui Novac.

Cookies