Jazz pentru copii, sâmbătă, în Bucureşti. Accesul la spectacol este gratuit

de:
14 iun. 2013
0 Afișari
Jazz pentru copii, sâmbătă, în Bucureşti. Accesul la spectacol este gratuit

Alături de Teodora Spînu – voce, Adina Botei – voce și flaut, Garbis Dedeian – saxofon, Michael Acker – bas și David Szederjessi – tobe, compozitorul si pianustul Mircea Tiberian își va provoca audiența la interacțiune prin ingenioase dialoguri cu instrumentele. Muzica, armoniile și ritmul se vor transforma în povești, personaje sau ghicitori care vor traduce pe înțelesul micilor spectatori limbajul bogat al muzicii de jazz, informeaza Feeder.ro

Accesul la spectacolul JAZZ FOR KIDS este gratuit.

JAZZ FOR KIDS este un nou proiect al Asociației JAZZ.RO și reprezintă primul demers educativ special destinat copiilor pe zona muzicii de jazz. Asociația Jazz.ro își propune să dezvolte un program anual de concerte pentru copii prin care micii ascultători să aibă parte de întâlniri prietenoase, ingenioase și interactive atât cu muzica de jazz cât și cu muzicienii.

Spectacolul JAZZ FOR KIDS va mai avea o reprezentație în București duminică, 7 iulie 2013, începând cu ora 11.00, în cadrul ArCuB Live Open Air Jazz Blues & More, în Piața George Enescu.

Cookies