Jazz pe românește

de:
22 feb. 2013
0 Afișari
Jazz pe românește

În serialul emisiunilor de luni seara numite „Jazz pe româneşte”, o dată pe lună derulate live, ediţia din data de 25 februarie, va prilejui ca de obicei, prezenţa în faţa publicului a Big Band-ului Radio dirijat de Ionel Tudor – ansamblu instrumental de elită avînd la activ un important număr de evoluţii scenice ca şi nenumărate înregistrări de studio.

Alături de Big Band vin soliştii Mircea Tiberian-pian, Michael Acker-bass, Emil Bâzgă-trompetă, Cristian Soleanu-saxofon şi Cornel Oancea-trombon, care vor intra în dialog cu prezentatorul Florian Lungu şi se vor afirma prin intervenţii solistic –improvizatorice de ţinută. Ei vor aduce luni seara un omagiu fostului lor coleg, ilustrul saxofonist Dan Mîndrilă de la dispariţia căruia au trecut douăzeci de ani.

Vor mai fi prezenţi pe podium, într-un moment muzical distinct, patru instrumentişti la tromboane sub conducerea lui Cornel Oancea.

Concertul va avea loc live, luni 25 februarie, între orele 19,00 şi 20,30 în studioul „Alfred Alessandrescu” din strada General Berthelot nr. 60 – 64 şi va fi transmis în direct pe frecvenţele postului Radio România Cultural şi pe internet la www.radioromaniacultural.ro.

Intrarea este liberă şi este permisă până la ora intrării în direct.

Cookies