Jardiniere de 4.000 de lei bucata, în Sectorul 4. Cum justifică Primăria cheltuirea banilor publici

de:
04 iul. 2019
0 Afișari
Jardiniere de 4.000 de lei bucata, în Sectorul 4. Cum justifică Primăria cheltuirea banilor publici

”Primăria condusă de Daniel Băluță, prin SC ADP4 SA, a implantat zeci de boluri pentru plante după ce au fost înlocuite bordurile și asflatul din trotuare. Cost pentru un bol (fără pământ și plante): 3,593.95 lei fără TVA. Montat borduri mici din beton – culoare roşie 50*10*15″: 28.68 lei metru linear fără TVA, Asternere asfalt BA8″: 34.31 lei/mp fără TVA. În ședința de Consiliu local, domnul Daniel Băluță se plânge că nu are bani pentru bursele elevilor sau că bugetul sectorului este prea mic. Îi sugerez să renunțe la înlocuirea bordurilor și la mobilier urban scump”, a postat Guilhem Moulin, consilier local USR Sector 4, pe pagina personală de Facebook.

Primăria Sectorului 4 spune că a achiziționat jardinierele de circa 4.000 lei bucata direct de la producător, la cel mai bun raport calitate-preț disponibil. Acestea sunt din granit și au garanție 50 de ani.

„Acestea au fost achiziționate direct de la producător, la cel mai bun raport calitate-preț disponibil – 765 de euro bucata, având în vedere atât materiale din care acestea sunt confecționate (granit – o singură jardinieră cântăreste 911 kg!) cât și garanția extinsă pe care producătorul o oferă (50 de ani)”, se arată într-un răspuns formulat de Primăria Sectorului 4 pentru Hotnews. 

Cookies