ȘTIRI

Japoneza ucisă la București avea presimțiri sumbre despre țara noastră

„Mă doare în piept de nelinişte. E prima dată când am acest sentiment. Mă doare în piept. Îmi e şi rău. Fără vreun motiv anume, nu simt altceva decât că sunt foarte speriată. Sunt încântată şi speriată în acelaşi timp”, scria Yurika Masuno, scrie evz.ro.

Tânăra japoneză mai scria, cu câteva zile înainte să plece spre România că abia aşteaptă să afle mai multe despre legenda lui Dracula. Din ceea ce Yurika mai scria pe site-ul de socializare se înţelege că abia după ce a ales să vină în România a aflat că este o „ţară periculoasă”. „Deşi voiam să merg pentru că îmi place Dracula, România e periculoasă… Nu ştiam (…) Chiar dacă îmi e frică după ce ajung în România să merg cu trenul noaptea târziu de una singură, mă gândesc că e un miracol să ajung după atâta timp”.
Yurika Masuno (20 de ani) a ajuns în România zilele trecute, unde urma să predea limba japoneză unor tineri din Craiova. Imediat după ce a aterizat pe Aeroportul Otopeni, a fost acostată de Nicolae Vlad, care a condus-o la un taxi. Corpul său avea să fie descoperit, sâmbătă, în apropiere de DN 1, într-o pădure de lângă localitatea Otopeni. Înainte de a fi sugrumată, tânăra japoneză a fost violată.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button