Japoneza ucisă în Pădurea Băneasa a fost supusă la perversiuni de ucigașul său

de:
30 aug. 2012
94 Afișari
Japoneza ucisă în Pădurea Băneasa a fost supusă la perversiuni de ucigașul său

„Indirect, poate fi considerat că japoneza a fost supusă unor perversiuni sexuale. Dar dacă pe raportul medical nu apar şi fisuri anale recente, atunci distensia forţată ar fi putut să fie de dinainte”, a explicat prof. Vasile Astărăstoae, medic legist, preşedintele Colegiului Medicilor din România.

Procurorii ilfoveni au întocmit filmul exact al tragediei care a zguduit opinia publică şi internaţională. Astfel, ei au stabilit că  japoneza Yurika Masuno, care a sosit pe 15 august pe Aeroportul „Henri Coandă” pe ruta Tokyo – Viena – Bucureşti, a fost acostată de Vlad Nicolae în jurul orei 20:30. Acesta i-arm fi propus să o ajute să găsească un taxi. Momentul apare pe camerele video din aeroport. În parcarea terminalului, cei doi s-au urcat împreună într-un taxi care s-at fi îndreptat în direcţia Şoselei Bucureşti-Ploieşti.

Potrivit unor surse din anchetă, taximetristul care s-ar fi făcut complice la această tragedie îl ştia de mai mult timp pe combinator, care îi era şi partener de afaceri. Doar că taximetristul nu s-a gândit la intenţiile criminale ale colegului său. „Mai mult ca sigur, taximetristul care i-a lăsat lângă pădure s-a gândit că nu are ce să-i facă japonezei decât s-o jefuiască”, ne-au declarat surse din anchetă. Aşa se explică că tot cel care l-a denunţat la poliţie, la două zile după descoperirea cadavrului tinerei nipone a fost tot taximetristul în cauză.

Ucigaşul japonez, suspect de crime în serie

Cookies