Jandarmii se pregătesc pentru meciul dintre Rapid și FCSB. Suporterii nu au voie să intre cu materiale pirotehnice pe stadion

24 iul. 2022
298 afișări
Jandarmii se pregătesc pentru meciul dintre Rapid și FCSB. Suporterii nu au voie să intre cu materiale pirotehnice pe stadion
Jandarmii se pregătesc pentru meciul dintre Rapid și FCSB. Suporterii nu au voie să intre cu materiale pirotehnice pe stadion | Sursă foto: Facebook- FC Rapid 1923

Astăzi, 24 iulie 2022, are loc meciul dintre FCSB și Rapid. Jandarmii se pregătesc pentru acest eveniment sportiv, pentru a se asigura că nu vor avea loc altercații între suporterii celor două echipe.

Pregătiri pentru meciul FCSB – Rapid

Meciul dintre FCSB și Rapid are loc duminică, 24 iulie 2022, pe Stadionul „Rapid – Giulești” din Sectorul 6 al Capitalei. Biletele pentru acest eveniment sportiv au fost cumpărate într-un timp record, mai exact în 26 de minute de când au fost puse în vânzare.

“SOLD OUT!!! Toate biletele pentru meciul de duminică au fost vândute într-un timp record! Astfel, casele de bilete nu vor mai fi deschise în zilele următoare! Împreună suntem mult mai puternici! Ne vedem pe Giulești!”, a transmis clubul Rapid.

Accesul suporterilor pe stadion se va face începând cu ora 19:30, iar meciul va începe la ora 21:30. Aceștia nu au voie să între pe stadion cu:

  • Materiale pirotehnice (artificii, pocnitori, fumigene),
  • Alcool.

Mai multe echipe ale Jandarmeriei Române se află deja în zona, pentru a asigura păstrare ordinii și liniștii publice și buna desfășurare a evenimentului.

Măsuri de fluidizare a traficului

Brigada Rutieră a Municipiului București a anunțat că pe traseele de deplasare ale suporterilor celor două echipe vor fi impuse devieri și restricționări de trafic, dacă este cazul. Aceste măsuri se vor instituii pentru a fluidiza traficul rutier.

Recomandări ale Brigăzii Rutiere pentru șoferi:

  • Să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic,
  • Să nu oprească/staționeze decât în locurile special amenajate,
  • Să își păstreze calmul,
  • Să nu claxoneze abuziv,
  • Să respecte semnalele polițiștilor rutieri care dirijează traficul,
  • Să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Pietonilor le este recomandat să circule pe trotuare, să traverseze doar pe la treceri și doar pe culoare verde a semaforului, după ce s-au asigurat temeinic.

Cookies