Jandarmii din București au dat peste „materii vegetale” interzise într-un autocar cu suporteri în drum spre stadionul Giulești. Altfel spus, canabis

18 aug. 2023
245 afișări
Jandarmii din București au dat peste
Jandarmii din București au dat peste "materii vegetale" interzise într-un autocar cu suporteri în drum spre stadionul Giulești. Altfel spus, canabis | Foto simbol: Facebook - Poliția Capitalei

Înaintea meciului Dinamo Kiev – Aris Salonic, care a avut loc pe stadionul Giulești, într-un autocar cu suporteri s-a găsit un rucsac în care se aflau „materii vegetale” interzise, a transmis Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Nu a fost singurul incident de acest fel.

Droguri descoperite de jandarmi înainte de meciul Dinamo Kiev – Aris Salonic

Jandarmeria Capitalei a transmis că materiile vegetale se aflau într-un rucsac abandonat:

Pe timpul deplasării suporterilor oaspeţi către stadionul RAPID Giuleşti, într-un autocar, a fost depistat un rucsac abandonat, în conţinutul căruia se afla o pungă cu materii vegetale ce par a fi din categoria celor interzise de cadrul legal în vigoare.

De asemenea, într-un alt autocar, asupra unui bărbat în vârstă de 27 de ani au fost depistate şase țigarete confecționate artizanal. În conţinutul lor se aflau materii vegetale ce par a fi interzise la deţinere.

Jandarmeria Capitalei a mai transmis, potrivit News.ro, că au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare.

Un bărbat a fost urmărit de polițiști în traficul din București

Pe data de 9 august, un bărbat a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri, iar acesta a fost urmărit în trafic. Agenții au descoperit faptul că șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, deținea în mașină droguri.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 04:20, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, potrivit Digi24.

Iată ce a transmis Brigada Rutieră:

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea. În continuare s-a procedat la urmărirea vehiculului, ulterior acesta fiind oprit. Persoana care se afla la volanul autovehiculului a fost imobilizată de către poliţiştii rutieri, iar după stabilirea identităţii s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Bărbatul respectiv a refuzat să fie testat pentru consumul de alcool și droguri. Din acest motiv a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru prelevarea de mostre biologice.

În urma controlului realizat, polițiștii au găsit mai multe substanțe din categoria drogurilor de risc.

În acest context a fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de substanţe psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies