ARHIVA B365

Jandarmii bucureșteni fac donații pentru copiii din centrul de zi Casa Sfântul Iosif

Cadourile care constau în fructe, dulciuri şi alte produse alimentare de strictă necesitate au fost achiziţionate din donaţiile jandarmilor bucureşteni care au dorit în acest mod să aducă o bucurie copiilor care provin din familii foarte sărace din Capitală.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti vrea să încurajeze astfel de acte de solidaritate şi din partea altor persoane în contextul în care acest centru are ca singură sursă de finanţare donaţiile, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Centrul de zi Casa « Sf. Iosif » al Fundaţiei Viitor pentru Copiii României” oferă servicii sociale pentru protecţia copilului, copiilor cu risc de separare de părinţi şi pentru cei îngrijiţi de familia lărgită în cazurile în care părinţii nu respectă obligaţia de a-i îngriji şi are misiunea de a preveni abandonul şi instituţionalizarea copiilor prin asigurarea pe timpul zilei a unor activităţi de îngrijire personală şi supraveghere, consiliere, educaţie, recreere şi socializare, îngrijire medicală, cât şi a unor activităţi de sprijin (social, psihologic, material, etc.) pentru părinţi sau reprezentanţii legali.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button