Jandarmi atacaţi cu topoare şi bâte în Pipera. Jandarmii au folosit focuri de armă

de:
16 ian. 2014
0 Afișari
Jandarmi atacaţi cu topoare şi bâte în Pipera. Jandarmii au folosit focuri de armă

Joi, 16 ianuarie, în jurul orei 09.00, un agent al unei firme de pază, a anunţat la dispeceratul Jandarmeriei Bucureşti faptul că, mai multe persoane sustrag fier vechi din zona unei foste fabrici de mobilă din Sectorul 2. Două echipaje de jandarmi s-au deplasat la adresa menţionată unde au depistat un grup de aproximativ 20 de persoane care aveau pregătite peste 3 tone de materiale feroase pe care urmau să le sustragă.

La apariţia jandarmilor, persoanele respective au abandonat fierul vechi, unii dintre ei au atacat forţele de ordine cu obiecte contondente, fapt ce a determinat folosirea pentru somaţii a armamentului din dotare, informează Jandarmeria Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Jandarmii au tras 3 focuri de avertisment în plan vertical, iar trei persoane au fost oprite, imobilizate şi conduse la sediul Secţiei 6 de poliţie, pentru continuarea verificărilor şi pentru luarea măsurilor legale. Nicio persoană nu a fost rănită.

Cercetările vor fi continuate pentru a se stabili identitatea celorlalte persoane şi împrejurările exacte în care s-au săvârşit faptele ilicite.

Cookies