Jandarmeria Română face angajări. Până când pot fi depuse dosarele și care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite

11 dec. 2022
907 Afișari
Jandarmeria Română face angajări. Până când pot fi depuse dosarele și care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite
Jandarmeria Română face angajări. Până când pot fi depuse dosarele și care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Jandarmeria Română a anunțat că face angajări. Structura militară are nevoie de personal în cadrul unui proiect ce este derulat prin Banca Mondială.

Jandarmeria Română face angajări

Jandarmeria Română are nevoie de personal specializat în domeniul pregătirii pentru situații critice de urgență. Posturile au fost create în cadrul unui proiect ce este derulat prin Banca Mondială. Instituția a anunțat persoanele interesate de ocuparea unui post că perioada de angajare este una determinată.

Astfel că, contractele de muncă vor fi încheiate până în anul 2025. Cu toate că acestea sunt pe perioadă determinată, există și posibilitatea de prelungire.

Posturile scoase la concurs sunt:

 • Arhitect – 1 post disponibil,
 • Specialist achiziții – 2 posturi disponibile,
 • Secretar care să fie cunoscător al limbii engleze – 1 post disponibil,
 • Specialist protecție socială – 1 post disponibil,
 • Specialist protecția mediului – 1 post disponibil.

Care este data limită până la care pot fi depuse dosarele

Jandarmeria Română a informat și că posturile ce au fost scoase la concurs cu nu legătură cu domeniul de activitate al structurii militare. Persoanele ce vor fi angajate vor lucra în cardul unui proiect ce vizează implementarea unor măsuri de siguranță pentru întreaga populație, în cazul unor situații de urgență.

Anunțurile au fost postate pe site-ul Jandarmeriei în data de 9 decembrie 2022. Persoanele ce doresc mai multe detalii pot accesa ACEST link.

Data limită până la care pot fi depuse dosarele pentru unul dintre posturile ce au fost scoase la concurs este 23 decembrie 2022, ora 16.00.

Condițiile generale pe care candidații trebuie să le îndeplinească:

 • Să aibă cetățenie română, a unui alt stat din Uniunea Europeană, a unui stat parte din Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau a Confederației Elvețiene,
 • Să cunoască limba română (scris și vorbit),
 • Să aibă capacitatea de muncă cerută de Legea 53/2003 – Codul muncii,
 • Să aibă starea de sănătate corespunzătoare postului pentru care aplică,
 • Să aibă studiile și vechimea în specialitate ce sunt cerute pentru postul respectiv,
 • Să nu fi fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra securității naționale, contra autorității, contra umanității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni de fals ori contra înfăptuirii justiției, infracțiuni săvârșite cu intenție care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcției contractuale pentru care candidează, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea,
 • Să nu execute o pedeapsă complementară ce îi interzice exercitarea dreptului de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii.

Anunțurile de angajare post fi accesate și prin accesarea ACESTUI link.

Cookies