Jandarmeria despre proteste: „Nu ne aşteptăm la violenţe”

de:
26 oct. 2010
1 Afișari
Jandarmeria despre proteste: „Nu ne aşteptăm la violenţe”

„Nu cred că vor fi probleme, chiar dacă este vorba de cel mai mare miting din ultima decadă”, a declarat marţi, la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru. „Nu ne aşteptăm la violenţe”, a adăugat acesta.

Militaru a ţinut să precizeze că manifestaţia de miercuri este o acţiune legală şi constituţională. În plus, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a precizat că, pentru a ţine sub control coloanele de manifestanţi, reprezentanţii forţelor de ordine se vor infiltra în mulţime, purtând banderole distinctive pe braţ.

Poliştii de circulaţie recomandă bucureştenilor să lase acasă autoturismele persoanle pentru că centrul va fi aglomerat.

Liderii celor cinci confederaţii sindicale din România organizează miercuri un protest la care sunt aşteptaţi 80.000 de sindicalişti. Pentru sindicaliştii din învăţământ, FSLI a închiriat deja 400 de autocare pentru transportul spre Bucureşti, a anunţat liderul de sindicat Liviu Pop.

Protestul care va paraliza practic zona centrală a Capitalei se va desfăşura în faţa Palatului Parlamentului în timpul desfăşurării votului pe moţiunea de cenzură m

Cookies