Jandarmeria Capitalei: Nimeni nu a bruscat-o pe Diana Șoșoacă, senatoarea i-a provocat pe jandarmi, fizic și verbal

12 iun. 2024
635 afișări
Jandarmeria Capitalei: Nimeni nu a bruscat-o pe Diana Șoșoacă, senatoarea i-a provocat pe jandarmi, fizic și verbal
Jandarmeria Capitalei: Nimeni nu a bruscat-o pe Diana Șoșoacă, senatoarea i-a provocat pe jandarmi, fizic și verbal | Sursa foto: Captură ecran Diana Șoșoacă - Facebook

Jandarmeria Capitalei a precizat că forțele de ordine nu au bruscat-o pe Diana Șoșoacă, ea fiind cea care a încercat în mai multe rânduri să rupă cordonul de ordine publică. Senatoarea a făcut scandal în fața sediului din Sectorul 3 unde sunt depozitate buletinele de vot, după ce aceasta a acuzat că într-un camion care transporta buletinele de vot s-ar afla voturi false sau furate.

Jandarmeria Capitalei spune că forțele de ordine nu au bruscat-o pe Diana Șoșoacă

Jandarmeria Capitalei a anunțat, printr-un comunicat transmis de Agerpres, că asigură paza transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, respectiv paza depozitului pus la dispoziție de către Tribunalul Municipiului București, pentru depozitarea acestora conform prevederilor Legii nr. 33 din 2007 (republicată) privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European, cu modificările și completările ulterioare și ale HG nr. 947 din 2004 privind stabilirea duratei și condițiilor de păstrare a materialelor necesare votării.

Depozitul în cauză este închiriat de Tribunalul Municipiului București de la Primăria Municipiului București, aprobarea venind de la Consiliul General.

Diana Șoșoacă a făcut scandal în fața sediului acestui depozit și nu a respectat recomandările forțelor de ordine. Senatoarea a forțat cordonul de jandarmi și s-a îmbrâncit cu aceștia, acuzând ulterior că a fost bruscată.

În acest context, un parlamentar al României nu a respectat recomandările forțelor de ordine aflate în executarea atribuțiilor de serviciu, a forțat cordonul de jandarmi și contactul fizic cu aceștia, persoana acuzând ulterior că a fost bruscată de jandarmi.

Jandarmeria Capitalei a precizat că forțele de ordine nu au bruscat-o pe doamna Diana Șoșoacă, ea fiind cea care s-a îmbrâncit cu jandarmii, încercând de mai multe ori să rupă cordonul de ordine publică.

Menționăm faptul că forțele de ordine nu au bruscat în niciun moment și nici nu au folosit materialele din dotare, persoana în cauză fiind cea care a provocat jandarmii atât fizic, cât și verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică.

În cauză, vor fi aplicate măsurile legale care se impun. Jandarmeria Capitalei a transmis că va reveni cu informații suplimentare.

Pe același subiect:

Cookies